26.08.17

Filmy, ktoré vás (možno) vystrašia

Kruhy
Starú verziu Kruhu ste možno videli, no v minulom roku vznikla aj jeho nová verzia, ktorá fanúšikov pôvodnej verzie možno sklame, no určite ich vystraší rovnako. Dej filmu sa odohráva okolo študentov medzi, ktorými koluje známe video, ktoré im po jeho pozretí sľubuje smrť. Dokážu jej zabrániť a prežiť?

Liek na život
Zaujímavý príbeh, ktorý na prvý pohľad vyzerá nevinne, no po čase sa z filmu vyvinie celkom psycho záležitosť. Príbeh je o krásnom mieste, ktoré je však známou psychiatriou. Sem sa dostáva vyslanec firmy z USA, ktorý má nájsť bývalého zamestnanca, ktorý je pre firmu veľmi dôležitý. Namiesto toho, aby ho priviezol späť sa však ocitá v nebezpečnej situácii.
Quija
Vyvolávanie duchov je témou mnohých hororov a ani tento nebude výnimkou. No je v niečom iným a rozhodne úspešnejším, keďže má aj pokračovanie. Klasický scenár - baba nájde dosku na vyvolávanie duchov, ktorý, samozrejme, neodloží alebo nevyhodí, ale ona ju skúsi použiť. Je to aj tým, že ju použila aj v minulosti, keď bola dieťa, lenže, aké to bude mať následky tentokrát?
 
Smrť v tme
Horor odohrávajúci sa okolo troch zlodejov, ktorí sa rozhodnú okradnúť slepca. Ten však nie je taký bezbranný, ako dúfali. Z pomerne jednoduchej lúpeže sa tak vyvinie boj o život.
Ulice Cloverfield 10
Dvaja nevinní ľudia sa ocitnú u neznámeho muža, ktorý tvrdí, že vonku nastala apokalypsa. Oni mu však neveria a snažia sa uniknúť, keď sa však dostanú von, ich život sa až vtedy stane skutočným nebezpečím.

5 komentářů:

  1. Ak si videla všetky tieto filmy, tak klobúk dolu. Ja by som už asi nikdy nezaspala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja horory veľmi neobľubujem, no pozrela som si napríklad Silent Hill a ten ma neskutočne nudil :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by vystrašil úplně každej z těchto filmů, horory nesnáším :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Horory nepozerám, bojím sa ich - priznávam :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Jezis fuj hnus odpoor ble zvracim :D :D jsem sstraaaaasnej srab a hooroory nedavam ani se zavvrenejsma ocima a ucpanejma usima :D

    OdpovědětVymazat