24.01.17

Zoznámte sa s Katkou a Jankou

Ako som vám už spomínala na mojom blogu od dnešného dňa nebudem sama a budem tu mať spolublogerky Katku a Janku, ktoré sú zároveň moje spolužiačky na žurnalistike a super kamarátky. Nové články môžete odteraz očakávať častejšie a tiež pribudnú aj nové témy a viac recenzí :-)

Katka
Volám sa Katka, som 20-ročné dievča z východného Slovenska a študujem žurnalistiku. A čo ma charakterizuje? Myslím, že najviac úsmev, dobrá nálada a priateľská povaha. Milujem spev, kvalitnú hudbu, pri ktorej viem zavrieť oči a snívať, ďalej módu a s ňou spojené experimentovanie, potešiť ma vedia najmä prekvapenia (najlepšie, ak sú milé). Najviac však milujem a vážim si dobrých, skromných a láskavých ľudí, z ktorých si beriem príklad. Viem sa tešiť z každodenných maličkostí, rada skúšam nové veci, pretože viem, že práve vďaka nim získam nové skúsenosti, ktoré obohatia môj život. Som miestami až príliš sentimentálna a dokážem sa rozplakať aj pri rozprávke. Milujem kvety a ich vôňu. Milujem maličkosti, ktoré vedia rozjasniť môj deň. Mám veľkú slabosť pre čiernobiele medvede. Pandy sú mojou závislosťou. Rada tvorím, zastávam originalitu a výnimočnosť. Myslím, že mi nechýba kreativita, len občas potrebujem nakopnúť a nájsť tú správnu motiváciu. Už dlhšiu dobu som túžila s niekým zdieľať moje názory, návrhy a nápady. Alex mi však ponúkla túto možnosť a ja som sa jej vďačne chopila. Je to pre mňa výzva. Dúfam, že príspevky, ktoré plánujem zverejniť, vás oslovia a budú sa vám páčiť. Teším sa! 

Janka
Ahojte! Poslednou z trojice blogeriek na tomto webe som ja! 19-ročná študentka žurnalistiky, Janka. Pochádzam z malého mestečka na juhu Slovenska. Pokiaľ si nájdem voľný čas, rada ho využijem na písanie, počúvanie hudby, zájdem si do divadla, navštívim nejaké zaujímavé miesto (keby sa to dalo, cestovala by som oveľa častejšie, ako tak robím) a taktiež mám rada dobré jedlo či čokoládu v akomkoľvek skupenstve :-). Ako väčšina dievčat, aj ja s obľubou skúšam novinky v kozmetike a o moje postrehy z tejto oblasti sa s vami veľmi rada podelím. Podobne tak vám budem rada prezentovať aj kúsky zo svojich nákupov oblečenia, ktoré je pre mňa, tak ako pre väčšinu dievčat, záľubou :-). A v poslednej dobe som úplný blázon do zaujímavých nechtových dizajnov, ktoré vám taktiež rada ukážem (hoci nejde o moju tvorbu, ale len o moje, niekedy ťažšie realizovateľné nápady). A čo ma ešte dokáže nadchnúť? Vždy som rada v spoločnosti ľudí, ktorí sú úprimní, túto vlastnosť si cením asi najviac zo všetkého. 

7 komentářů:

  1. Jeej tak to sa teším teda, baby vyzerajú super :)

    OdpovědětVymazat
  2. teší ma haha :)) mám veľmi rad atakéto spolupráce takže sa nás vás veľmi teším!! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  3. To je moc pěkné! Držím palce holky, ať blog jen kvete ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, ze ste sa takto spojili, som zvedava na clanky :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  5. Baby, držte sa a verím, že sa vám blogovanie zapáči :)


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovědětVymazat