26.12.16

Čo mi priniesol rok 2016


 Mám tu pre vás článok o tom za, čo som vďačná roku 2016 respektíve, čo som sa zaň naučila.

Maturita nie je taká strašná vec
Už od prvého ročníka nás ňou strašili, ale ak ste počas tých pár rokov na škole dávali aspoň trochu pozor, tak vás táto "skúška dospelosti" nemá čím prekvapiť.

Vysoká škola je tiež len škola
Aj keď nám celú strednú tvrdila, že výška bude úplne iný svet a že len málokto to tam zvládne, nie je to také strášné. Ak ste šikovný a chcete študovať udržať sa na škole, na ktorú vás prijali, zotrvať tam nie je žiaden problém, lebo ak niekoho baví, čo študuje, tak sa tam udrží a bude svoje povinnosti v pohode zvládať.

Sebavedomie mi vzrástlo
Behom tohto roka sa moje nízke sebavedomie dostala aspoň na bod mrazu :D teda nie, že by bolo nejaké moc vysoké, len som proste nabrala ten správny smer ako byť so sebou spokojná a zmierila som sa s vecami, ktoré neviem na sebe zmeniť, tie zlé som viac-menej odstránila, a tak to prišlo samo. Pomohlo mi aj to, že ma prijali na vysokú, ktorú som mala vysnívanú už niekoľko rokov.

Môžem študovať, čo ma baví
Toto tiež súvisí s predchádzajúcimi bodmi. Keďže ma prijali na žurnalistiku, môžem sa na plno venovať tomu, čo ma baví, a to je písanie.

Nový život, noví priatelia
Pár mesiacov na vysokej mi dalo zopár skvelých priateľov, s ktorými som si neskutočne dobre sadla a už tieto Vianoce sme si pokúpili darčeky. Okrem toho som získala triedny kolektív, aký som nemala za 9 rokov na základnej a 4 roky na strednej škole.

Možnosť spolupráce
Ku sklonku tohto roka som získala skvelú spoluprácu s Presco group a spoločnosťou Milva, na ktorých produkty sa môžeme už na začiatku budúceho roka tešiť.

5 komentářů:

  1. gratulujem k úspechom aj v živote, aj v blogovej sfére :) len tak ďalej :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásne, že máš takýto pozitívny náhľad na život! treba takých ľudí viac! Dúfam, že ťa to neopustí ani v novom roku! :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa maturita ešte len čaká tak som vážne zvedavá, že ako to zvládnem. Ale už teraz sa teším na vysokú školu. Hlavne preto, že sa nebudem učiť všetko ako doteraz keďže som si zvolila gymnázium. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoj rok 2016 bol naozaj nádherný a inšpiratívny. Najviac sa mi páči ale tá stredná fotka s priateľom, kde je vidieť aká si šťastná

    Čo je dobré to musím mať aj s novoročnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji a přeji hodně štěstí a spousty úspěchů i v novém roce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat