02.05.17

Jarná inšpirácia

Mám tu pre vás 4 jarné outfity s kúskami, ktoré sa túto sezónu nosia.

Moderný strih šiat s odhalenými rameni je tak ako topy v tomto duchu must have kúskom tohtoročnej jari a leta. K tomu je ideálnou voľbou na chladnejšie dni rifľová bunda vo vypratej modrej farbe. Aby mal outfit ležérnejší tón, pridala som k nemu slip-ony, ktoré ozvláštnia outfit svojím trendy vzorom. K tomu jemný náhrdelník a jednoduchá kabelka a ako doplnkok či už v dioptrickej podobe, alebo s fake sklami trendy mačacie okuliare.

Druhý outfit je postavený na roztrhaných jeansoch, ktoré sú na jar ideálnou voľbou, keďže v nich je teplo. K tomu zaujímavý top v staroružovej farbe s pásikmi, ktoré tiež patria k súčasným trendom. Ruksak v bielej farbe dodá outfitu školský look. V doplnkoch sú to zlaté hodinky, trendy okrúhle okuliare a tenisky na vysokom podpätku, ktoré sú pohodlnou voľbou pre bežné dni.

Ďalší outfit zaujme bielou blúzkou so zaujímavým strihom a odhalenými ramenami. K tomu som vybrala jednoduché nohavice, ktoré outfit nemôžu pokaziť. Trendy je aj kabelka s mačacím motívom, jednoduché baleríny a choker, ktorý sa perfektne hodí práve k topu s odhalenýmo ramenami.

Posledný outfit je skvelou voľbou na bežný deň či na večer v meste. Rifle v štýle 90. rokov obzvláštňujú vyšívané kvety. K tomu top pripomínajúci chvíle na letnom festivale, ktorý sa dá počas chladnejších dní zakryť napríklad koženkou, ktorá outfitu pridá drsnejší nádych. Jednoduché biele tenisky alebo slip-ony sú ideálnou voľbou, no na večerné dní sa hodia aj lodičky. Ruksak na bežný deň v červenej farbe hodiaci sa ku kvetom a zaujímavé náušnice sú k outfitu ako stvorené.

7 komentářů:

  1. Pekna inspiracia, najviac sa mi z toho paci ta tretia, tie volany su super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně sestavené outfity. Nejvíce se mi líbí ten druhý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné outfity :) U mě teda na plné čáře vítězí 2 a 4 :)♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Úplne skvelé outfity. Najviac sa mi páči asi druhý. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten posledný outfit sa mi najviac páči najmä kvôli červenému prvku

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu si vybrat mezi druhým a třetím outfitem, oba dva jsou krásné ♥

    eLblog

    OdpovědětVymazat