12.04.17

Minirecenzia nákupu z krasotika.sk

Z čoraz viac populárnej web stránky krasotika.sk som si pred časom objednala dva produkty, ktoré rozhodne stoja za to, aby som sa s vami podelila o svoj názor na ne. :) Tento web ponúka množstvo skvelých známych, ale aj menej známych značiek za skutočne dostupné ceny. Mnohé nie sú mimo internetových obchodov na predaj, aj preto majú na Krasotike zrejme taký úspech. Čo som si to teda vlastne kúpila? Vodeodolnú riasenku E style Volume Waterproof Mascara a Farbu na obočie Milani Stay put.

VODEODOLNÁ RIASENKA E STYLE VOLUME WATERPROOF MASCARA
cena: 3,60 €

O tejto značke som nikdy predtým nepočula, na stránke však špirála bola označená ako best seller. Navyše ma zlákala aj nízka cena produktu (nebudeme si klamať :D). Štetinky sú umelé a krátke, čo mne osobne veľmi vyhovuje, keďže takýto typ maskary je skvelý pre tie z nás, ktoré chceme docieliť efekt predĺžených rias. A tento skvelý pomocník presne takýto efekt vytvára a navyše riasy nezlepuje. A čo sa týka vodeodolnosti, tú som síce zatiaľ odskúšala iba pri sprchovaní, ale žiadne problémy som nemala a odchádzala som z vane s takými riasami, s akými som aj prišla. Možno táto riasenka nevytvorí wow efekt, aký ste ešte nevideli pri žiadnej inej, ale v pomere cena/kvalita obstojí na výbornú. Dokonca by som povedala, že svoju kategóriu mierne prevyšuje.



FARBA NA OBOČIE MILANI STAY PUT
cena: 7,98 €
odtieň: 03 medium brown

Americkú značku Milani mám veľmi rada. Nemám s ňou síce veľa skúseností, ale zatiaľ každý ich produkt sa stal pre mňa absolútnym hitom. Inak to nie je ani v prípade tohto zázraku na úpravu obočia. Je pravdou, že mi zopár dní trvalo, kým som sa s aplikátorom naučila narábať, ale keď sa mi to podarilo, s efektom som bola veľmi spokojná. Doteraz som mala skúsenosti skôr s ceruzkou, čo je dosť veľký rozdiel.:) Samotné nanášanie netrvá dlho a keď sa to človek naučí, zaberie približne dve až tri minúty. Jedinou nevýhodou je, že sa mi zdá, že po cca. mesiaci používania mierne začína zasychať. Možno je to len moje zdanie, ale bez ohľadu na to, nanáša sa stále jednoducho. A čo sa týka výberu odtieňu, na stránke je v ponuke päť rôznych a ku každému je aj odporúčaná farba vlasov, ku ktorej sa hodí. Musím povedať, že aj v tomto sa dá produkt iba pochváliť, odtieň mi presne sadol ku farbe vlasov.


2 komentáře: