07.09.16

Trendy tejto jesene

Leto je, bohužiaľ, už na konci a jediné, čo nám ostáva je zmieriť sa s tým. Aj keď sme smutné, máme sa na, čo tešiť a to na tohtoročné jesenné trendy, ktoré rozhodne nebudú nudné a fádne...

Nášivky a odznaky
Typický trend z 90.rokov sú odznaky a rôzne nášivky na denime a dokonca aj iných materiáloch. Super vyzerá jeden takýto prvok, ale ešte lepšie keď ich je na jednom mieste niekoľko.
Farby
Farby budú, ako je na jeseň typické, skôr tlemené. Tento rok to bude svetlo ružová až púdrová a tiež svetlo modrá a marhuľová v tiež svojej bledšej verzii.
Káro
Káro patrí k jeseni každým rokom, ale táto jeseň bude ešte viac károvaná a kombinovať sa budú môcť aj viaceré druhy kára či káro s pásikmi.
Kožušina
Tiež jeden zo základných materiálov jesen a zimi nesmie chýbať ani tento rok. Viac ako celo kožušinové záležitosti sa však budú nosiť len kožušinové prvky alebo namiesto kabátikov vestičky z tohto materiálu. Ale kožušinu len fejkovú!
Zamat
Tento možno nie úplne lichotivý a príjemný materiál, ktorý tiež pripomína návrat do minulosti je túto jeseň späť. A vyzerá v tej správnej kombinácii celkom dobre a ešte aj poriadne zahreje.

9 komentářů:

  1. Tie výšivky sa mi naozaj veľmi páčia, no asi by som si netrúfla ich dať. Pamätám si, keď som bola malá tak som mala nohavice posiate rôznymi psíkami a rozprávkovými postavičkami, čo mi tam našila babička :)

    OdpovědětVymazat
  2. Akurát si plánujem kúpiť bomber bundu s nášivkami. Káro podľa mňa nikdy neprestane byť hitom a vždy bude in. Zamat sa mi páči iba na doplnkoch. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj skvelý článok! Nášivky sú super trend, žiaľ ešte som sa k nemu nedostala.. Káro milujem, ale naopak kožušiny moc nemusím. Ani tie fejkové..

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za tipy, pomohou mi při nákupech! :) Těším se na podzim.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Svetle farby sa mi velmi pacia a kozusiny tiez, len si musim nejaku zadovazit 💜
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  6. nášivky sú už dlhšie in, a na kabelkách a rifloch sami velmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za tenhle článek! :) Trendy moc nesleduju, tak jsem ráda, že jsem se je dozvěděla alespoň takto :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. sranda ako sa tie nášivky a nažehlovačky vracajú do módy opäť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Na nášivky na bunde alebo alebo na taške by som si trúfla, na rifle ale asi nie. Ako malá som mala také nášivky na kadečom, všetko sa to zas vracia.Tie farby mi prídu také jarné, ale keďže sú to farby tohto roka, tak prečo nie :) a zamat milujem. Snívam o zamatových šatách :D

    OdpovědětVymazat