16.04.16

Len taká malá drobnosť

JARNÁ GIVEAWAY
Masívne šperky sú krásne, ale myslím si, že už trochu okukané a má ich každá či už náušnice alebo náhrdelníky. Naopak, drobné šperky už moc nevidno, a to je zle, práve tie sú teraz čoraz viac vidieť v kolekciách mnohých značiek ako aj na stojanoch v obchodoch. A takéto šperky častorkát viac pútajú pozornosť ako tie veľké a výrazné. Práve dnes som si vzala svojho drobného sloníka, môj najnovší úlovok, aj napriek tomu, že som mala na tielku rifľovú bundičku, ktorá šperk zakrývala, moja kamarátka si ho po ňou hneď všimla a vychválila mi ho :-)
camera, cute, and beautiful imagenecklace, elephant, and summer imagealternative, fall, and sweater imagefashion, girl, and necklace imagenecklace, blue, and jewelry imagering, silver, and hand imageanchor, rings, and cute imagebird, fashion stud earrings, and crane imagebird, leaf earrings, and fashion stud earrings image

8 komentářů:

  1. Je pravda, že malé šperky jsou takové milejší, roztomilejší a navíc i pohodlnější (protože některé ty masivní náhrdelníky a náušnice jsou opravdu těžké a nosit je je jako dát si na krk cihlu), sama mám takových drobných šperků několik a ráda je nosím :).
    Catamount

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já právě nosím hodně náhrdelník s malým přívěškem. Velký náhrdelník také mám, ale jsou dny, kdy se to prostě nehodí a kdy prefuruji raději ženský minimalismus :)

    OdpovědětVymazat
  3. Takisto sa mi v poslednej dobe viacej páčia drobné doplnky ako tie masívnejšie :) skvelý článok! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám spolužiačku, ktorá si vždy všimne moje náhrdelníky a akurát včera ma pasovala za "kráľovnú náhrdelníkov". Je jedno, či nosím veľké, alebo len také celkom maličké, vždy mi to pochváli. Ako som už minule písala, veľmi sa mi páčia takéto drobnosti. ♥
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten první přívěšek je dokonalej!
    Chic by Jane

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám takovéto malé šperky mnohem radši než ty velké, mají takové svoje kouzlo :) Sama každý den nosím do školy menší stříbrný řetízek se čtyřlístkem, už je to takový můj talisman :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Mám radši menší náhrdelníky, vynahradím si to náušnicema :D. Nejčastěji nosím stříbrný křížek :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som asi minulý rok začala opäť nosiť drobné šperky a už len zriedka na nejaké akcie nosím masívne :-)

    OdpovědětVymazat