09.03.17

Bilka: Starostlivosť o pleť

Nová značka Bilka ponuka množstvo skvelých produktov na tvár. Ktoré sme si obľúbili my?
Čistiace pleťové tonikum Rosa Damascena
Obsahuje 20 % bio ružovej vody s garantovaným bulharským pôvodom. Pleťové tonikum dokonale čistí a hydratuje pleť bez toho, aby ju dráždila alebo vysušovala. Pleť je tónovaná a svieža počas celého dňa. Bio ružová voda má silný antibakteriálny účinok, pričom udržiava prirodzenú vlhkosť pleti.
Janka:
Alex: Páči sa mi vôňa ruží, ktoré zbožňujem. Pleť skvelo vyčistí a zbaví nečistôt. Je lepší skôr na suchú pleť a keďže ja mám pleť mastnú, zdalo sa mi, že mi ju skôr mastí.
Janka: Ružová voda je skvelá pre ľudí, ktorí majú suchú pleť, pretože ju nevysušuje a naopak podporuje prirodzenú vlhkosť pleti. Navyše má výraznú kvetinovú vôňu, ktorá do zaista poteší všetkých milovníkov ruží, hoci niekomu sa môže zdať až príliš silná.
- vôňa ruží
- antibakteriálny účinok
- pleť hydratuje
Hydratačný čistiaci gél s peelingom
Nový gél s peelingom pre jemné čistenie pleti, obohatený o kyselinu hyalurónovú a prírodné peelingové zložky, ktoré odstraňujú čierne bodky a nečistoty, bez toho aby vysušovali pleť. Aktívne zloženie: Kyselina hyalurónová (Cube 3) – novej generácie,sa vstrebáva 3-4-krát rýchlejšie do pleti ako predošlé používané typy kyseliny hyalurónovej, dlhodobo hydratuje a udržiava prirodzenú vlhkosť pleti; Bio extrakt z hrozna; D-panthenol; Glycerín (rastlinný); Účinne pôsobí proti akné a čiernym bodkám.
Aj keď netrpím akné, len sa občas vyhádžem, tento peeling mi výskyt práve čiernych bodiek, ktorými, bohužiaľ, stále trpím, eliminoval. Oceňujem jeho vôňu a to, že perfektne pení, čo je skvelé najmä v tom, že vydrží dlho, keďže na jeho použitie stačí troška. Aj keď obsahuje peelingove čiastočky, pleť nedráždi ako iné peelingy.
- skvelo pení
- po pravidelnom používaní eliminuje výskyt čiernych bodiek
- nedráždi pokožku

Starostlivosť o staršiu pleť
Nasledujúce dva prípravky som neskúšala na svojej pokožke, keďže mám 20 rokov a recenzia by nemala nejaký veľký efekt. Tak som si na pomoc prizvala moju mamu.
Anti-Age pleťový fluid
Kolagénový fluid je určený na intenzívnu omladzovaciu terapiu v domácom prostredí a obsahuje najvyššiu možnú koncentráciu kolagénu (5%). Silno stimuluje syntézu kolagénu v pleti a urýchľuje proces regenerácie buniek. Viditeľne vyhladzuje vrásky a dodáva pleti svieži vzhľad a zamatovú jemnosť. Obsahuje vysokú koncentráciu aktívnych zložiek s omladzujúcim účinkom: Kolagén (100% rybí) – hlavná bielkovina v pokožke. Poskytuje nevyhnutnú vlhkosť, zlepšuje elasticitu a hustotu, stimuluje regeneráciu a vyhladzuje vrásky. Preniká do hÍbky a stimuluje bunky, napomáha udržiavať hladinu kolagénu v pleti a spomaľuje proces starnutia. Kyselina hyalurónová (Cube 3) – nová generácia, s okamžitým liftingovým efektom. Vsakuje 3-4- krát rýchlejšie do pleti ako predošlé používané typy kyseliny hyalurónovej, a tým vyhladzuje vrásky. Zvyšuje hydratáciu a elasticitu pleti už po prvej polhodine, vytvára objem a hustotu. BIO extrakt z hrozna – jeden z najsilnejších antioxidantov. Spevňuje kolagénovú a elastickú štruktúru pleti. Kofeín – spevňuje pleť, a tým ju ukľudňuje a chráni. Ľahká konzistencia rýchlo vsakuje do pleti a vztrebáva sa. Fluid je vhodným základom pre pleťový krém, lebo zlepšuje jeho účinok.
Používa ho s vodou pričom ho nechá chvíľu pôsobiť a následne zmyje. Pleť je čistá, nie je suchá, má príjemnú vôňu, ktorá jej evokuje čistotu.
- dokonale vyčistí pleť
- nevysušuje pokožku
- príjemná vôňa
Pleťový krém proti starnutiu Mavrud Age Expert Collagen
Nová intenzívna receptúra, ktorá bojuje proti vráskam a starnutiu pleti, s prídavkom vysoko kvalitného KOLAGÉNU. Unikátna kombinácia použitých ingrediencií omladzuje pleť, prostredníctvom efektívnej stimulácie jej regenerácie zvnútra. Aktívne zloženie: Kolagén (100% rybí) – hlavná bielkovina v pokožke, poskytuje nevyhnutnú vlhkosť, zlepšuje elasticitu a hustotu, stimuluje regeneráciu a vyhladzuje vrásky. Preniká do hÍbky a stimuluje bunky, napomáha udržiavať hladinu kolagénu v pleti a spomaľuje proces starnutia. Kreatín – revitalizuje pleť prostredníctvom stimulácie metabolizmu v bunkách, vyhladzuje jemné vrásky a dodáva pleti mladistvý vzhľad; Kyselina hyalurónová (Cube 3) – nová generácia, s okamžitým liftingovým efektom. Vyhladzuje vrásky, pretože vsakuje 3-4-krát rýchlejšie ako predošlé používané typy kyseliny hyalurónove. Zvyšuje hydratáciu a elasticitu pleti už po prvej polhodine, vytvára objem a hustotu; Olej z hroznových semienok - posilňuje a čistí každú bunku od toxínov, účinne spomaľuje proces starnutia; Bambucké maslo – s veľmi silným regeneračným a vyživovacím účinkom; Hroznový Mavrud extrakt – najsilnejší antioxidant, rýchlo a viditeľne vyhladzuje vrásky do hÍbky; D-panthenol – stimuluje regeneráciu buniek, pomáha zvyšovať vlhkosť pleti; Alantoín – obnovuje zdravý vzhľad pleti; UVA/UVB filtre - chránia pred slnečným žiarením.
Pleť skvelo vypne, vyrovná vrásky a pripraví pokožku na ďalšie protivráskové séra. Nemastí, stačí ho málo, takže vydrží dlho.
- dlho vydrží
- nemastí
- vypne pleť
Všetky produkty a množstvo ďalších nájdete TU.

7 komentářů:

  1. Produkty od tejto značky vyzerajú veľmi zaujímavo :) Najviac ma zaujalo čistiace pleťové tonikum a hydratačný čistiaci gél s peelingom.

    OdpovědětVymazat
  2. Odkial kupujete tuto znacku? Je aj niekde v drogeriach?

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě ten gel s peelingem! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Celkově mě výrobky dost zaujaly, nejvíce asi čistící gel s peelingem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. o tejto značke som ešte nepočula, určite by som rada vyskúšala :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som od Bilky mala produkty na zuby a sú naozaj super :) Aj táto pleťová kozmetka však vyzerá super a vôňu hrozna mám veľmi rada

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle znacku vubec neznam. Tusim ze ji v cechach ani neprodavaji :( skoda vyppada tto docela dobre a bio veci jsou super.

    OdpovědětVymazat