27.02.17

Kardashian Beauty

Kto by nepoznal sestry Kardashianové? Ľudia sa v názoroch na ne delia na dve skupiny: jednu tvoria tí, ktorí Kim, Khloé a Kourtney zbožňujú a iní ich naopak neznášajú. Ja sa musím rovno priznať, že nepatrím k ich najväčším obdivovateľom. Patrím však k obdivovateľom kvalitnej vlasovej kozmetiky. Preto ma veľmi zaujala značka, ktorú si spolu tieto americké sestry založili.



O Kardashian Beauty som toho veľa počula. Už dlhšiu dobu som sa tešila na to, že si ju objednám a vyskúšam jej účinky. Veľké prekvapenie ma však čakalo, keď som si pod vianočným stromčekom našla od priateľa takýto balíček! (A potom že chlapi nás občas, aspoň trocha, nepočúvajú :)) Hoci táto kozmetika je prevažne tvorená stylingovými výrobkami a dokonca aj elektronikou na úpravu vlasov, nájdu sa aj produkty pre starostlivosť.

V krabičke boli zabalené:
KARDASHIAN BEAUTY BLACK SEED OIL REJUVENATING SHAMPOO
KARDASHIAN BEAUTY BLACK SEED OIL LIQUID HYDRATION MASQUE

Oba výrobky majú skutočne príjemnú vôňu. Pre mňa takéto niečo symbolizuje čistotu. A čo sa týka toho efektu! Je to skutočne skvelé. Moje vlasy po tejto starostlivosti ostali jemné a príjemné na dotyk. Navyše majú nádhernú vôňu, ktorá skutočne vydrží aj fakt, že si umývam vlasy len každý druhý deň. Jedným z mojich najväčších problémov je, že sa mi zamotajú vlasy a musím používať kondicionér. Už som si na to zvykla  a príliš to neriešim. Po vyskúšaní tejto sady som však nejak na zázrak v boji proti nerozčesateľným vlasom zabudla. Skutočný zázrak. Možno jediným negatívom je, že šampón príliš nepení a s takýmito šampónmi mám obyčajne takú skúsenosť, že mi viac padajú vlasy. Toto je však skutočne veľmi individuálne.
A čo sa týka použitia masky, tá sa nanesie na vopred umyté ale mokré vlasy a nechá sa 5-10 minút pôsobiť. Následne sa zmyje.

Ako ste si mohli prečítať, tieto výrobky stoja za to aj napriek svojej vyššej cene, ktorá však zodpovedá kvalite. Preto vám ich rozhodne môžem len odporučiť. :)

3 komentáře:

  1. Nevěděla jsem, že už mají svoji značku kosmetiky. Nejsem jejich oblíbenkyně, ale ani odpůrce a kosmetiku můžou mít opravdu velmi kvalitní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyto osoby nějak nevnímám. Celkově moc nechápu ten boom okolo nich :) O jejich kosmetice jsem nevěděla.

    OdpovědětVymazat
  3. O ich značke som nikdy nepočula, priznám sa. Obaly a aj popísané účinky vyzerajú fajn, no ja som už celkovo taká anti voči týmto ,,značkovým" produktom. Častokrát sú najlepšie prírodné veci, napr. taký kokosový olej, s ktorým vieš podobné výsledky dosiahnuť prirodzenejšie. Alebo som len lenivá dávať si masky na vlasy, aj tým to možno bude :D

    OdpovědětVymazat