13.10.16

Keď si zvykám na študentský život...

Keďže študujem v Nitre, snažím sa objavovať aj krásy tohto mesta a nie len sedieť na fakulte. Tento týždeň bol skvelý, okrem toho, že som zistila, že mám naozaj skvelých spolužiakov, objavili sme spolu aj jedno skvelé miesto (foto nižšie).  Na úvod tu mám pre vás fotku, ktorej myšlienku nemám na rováši ja, ale našla som ju na nete. Mňa síce necharakterizuje, keďže pijem alkohol veľmi výnimočne a aj popri škole stíham brigádovať, ale na väčšinu ľudí, čo poznám to celkom sedí :-D
Aby som nezabudla, začala som písať vrámci povinnej praxe aj do školského časopisu s názvom Občas nečas. Ak vás zaujíma o čom tu píšeme, kliknite si TU.

Mám slabosť pre pekné zošity, tento som si kúpila na masmediálnu komunikáciu a psychológia, ale keďže som kreatívny tvoj, tak som žosiť už aj stihla ozdobiť. Vyzerá to síce ako by to dieťa kreslilo, ale je to moje a mne sa to páči.
V utorok som si dala svoje obľúbené raňajky (cappuccino a croisant) v mekáči. BTW, odporúčam McDonald appku do mobilu, ak ju ešte nemáte. Je tam množstvo skvelých zliav!
Tu sú fotky zo spomínanej čajovne s názvom Epicure, ktorú vám v Nitre odporúčam, Ja som ochutnala zatiaľ len lipový čaj na moju chrípku a aj ten bol super. A vraj čokoláda nemá chybu!

8 komentářů:

  1. Som rada, že si organizmus dokáže zvyknúť aj na študentský život. Inak, tvoje dní vyzerajú naozaj super. Ja som sa tento rok zoznámila s 2 novými chalanmi (jeden je v medziročníku a druhý je prvák) a tak konečne trávim čas aj so spoločnosťou opačného pohlavia čo má teší, predmety sú však o dosť náročnejšie.

    Prosím, napíšeš mi na e-mail sladeckova219@gmail.com? Vyhrala si u mňa na súťaží. Avšak nepripísala si e-mail

    OdpovědětVymazat
  2. "Citát" o univerzitním životě jsem už taky viděla a i když na mě neplatí, tak je fakt skvělý :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Mňamy, dala by som si teraz takéto mekáčové raňajky! :) Nitra je super, takže určite treba objavovať čo najviac :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten prvý text ma rozosmial :D V Nitre som ešte asi nikdy nebola, no keď tam pôjdem, pohľadám tú čajovňu - mám rada také miesta. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  5. je třeba si tu školu nějak zpříjemnit :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. MC Donald je super . :) a je skvelé, keď si našla okolo skvelých ľudí s ktorými spoznávaš krásy mesta ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jej v Nitre studovali moji rodicia :)) myslim, ze je to velmi pekne mesto :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hahahaha, ten první obrázek, ten mě úplně dostal :DDDDDDDDDDD Ale jinak je fakt vidět, že si to pořádně užíváš se vším všudy a to je fakt paráda! :)

    OdpovědětVymazat