28.06.16

Štýl (nielen) na festival

GIVEAWAY
Aj keď sa tento rok nechystáte na žiadny letný festival, festivalový štýl sa dá použiť aj na bežný deň do mesta či na pláž :-) Názov Coachella vám určite niečo hovorí, práve tento festival je inšpirovaný týmto štýlom a je prehliadkou tých najkrajších letných outfitov celebrít.

Ak máte rady ethno štýl, tak vám je určite aj festivalový štýl celkom blízky. Čo sa týka módy, tak sú preň typické výrazné farebné vzory, strapce, čipka a vzdušné materiály.
V tomto štýle je najdôležitejšie nebát sa kombinovať veľké množstvo šperkov, ale zase nie tak, aby ste pôsobili ako cigánska veštica :-D Kombinovať šperky rovankých materiálov. Typické sú tiež pierka. A krásne vyzerajú aj šperky na nohách. Samozrejmosťou sú metalické tetovačky.
Na hlave sa nosia veľké klobúky okorenené o pierka či rôzne kvetované čelenky, ktoré vo vlasoch krásne ukážu. A netreba, samozrejme, zabúdať ani na okuliare. K tomuto štýlu sú topkou lenonky.
 
Na nohách sa nosia sandále buď jemnejšie remienkové alebo aj tie kľudne v ethno štýle.
Účesy sa nosia rôzne. Či už rovné alebo vlnité, vo vrkoči alebo v drdole.
Ak sa vám tento štýl zdá moc prehnaný, stačí zvoliť len nejaký doplnok (kabelku, sandále) či pozrieť sa po plavkách v tomto štýle, tie cez leto pri bazéne nádherne ukážu :-)

8 komentářů:

  1. Takýto štýl sa mi veľmi páči a rada sa tak obliekam, aj zajtra sa na koniec roka pokúsim o niečo takéto, aby to celé dodalo taký "závan" leta. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. Coachellu milujem <3 niežeby som tam bola, ale hrozne sa mi ten festival páči už len z fotiek. V Hm mali tiež úžasnú kolekciu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne vecičky, vždy sa mi tento štýl páčil :)

    OdpovědětVymazat
  4. Můj nejnovější post je inspirovaný letošními hot trendy, tak určitě koukni, budu moc ráda! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vyzerá super :) Milujem tie teovačky zlaté :) ja som mala a že wau

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Aj ja som prešla na ten štýl ešte si chcem kúpiť klobúk a lenonky. :)

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto styly miluju a moc ráda si podobné fotky velmi často prohlížím, jen nechápu, že jsem si sama ještě nic podobného nepořídila, když je to tak krásné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je krásná inspirace! :) Jen škoda, že v podobných outfitech moc lidí nepotkávám :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat