13.09.17

Trendy na jeseň 2017

Nerada to hovorím, no leto je takmer na konci a nám neostáva nič iné len sa s tým zmieriť. Môžeme však vyťažiť z jesenných trendov, ktoré tento rok vôbec nebudú nudné a fádne.

Oslnivá
Pod týmto pojmom si predstavte všetko, čo sa bliští. A nebudú to len šperky, ale aj metalické kúsky oblečenia, ktoré sa budú nosiť v bežné dni nielen večer. Jeseň nemusí byť nudná!
Modrá je dobrá
Namiesto žiarivých farieb, ktoré sme nosili cez leto, túto jeseň sa bude nosiť krásny jemný odtieň modrej. Táto farba je typická pre štyridsiate vojnové roky a nosiť sa bude na kabátoch, nohaviciach, košeliach či šatách.
Návrat kože
Koža alebo koženka sa nosí aj túto jeseň, a to nielen na bunde, ale nosia sa aj nohavice či sukne z tohto materiálu. Namiesto čiernej farby, skúste však zvoliť jemnejšie odtiene - ťavej, hnedej alebo oranžovo-červenej. Skúste kombináciu svetroviny a kože - dva trendy v jednom!
Blúzka v tvare wrapu
Popri klasickom tvare blúzok s gombíkmi či bez nich, sa už od leta v obchodoch objavujú zaujímavejší strih - wrap. Tento strih vám môže pripomínať chutný wrap, keďže je látka v ňom podobne zvinutá.
Potlač na denime
Namiesto potlačí, ktoré sa stali obľúbenými cez leto, sa vyskytujú cez jeseň aj kresby na denime.
zdroj: weheartit, polyvore

6 komentářů:

  1. Metalické kousky a jemnou modrou miluju, takže jsem dost ráda:) Super článek!:D

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné trendy, nejvíce mě zaujaly ty bluzky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte baby!

    Páči sa mi, ako pracujete so stránkou a ľudmi, tak mám pre vás malú ponuku: Nechceli by ste vymeniť toto blogovanie za redakciu v magazíne?

    Dostali by ste stránku (magazín) so zaujímavou doménou a voľnosť pre svoje písanie. Aktuálne hľadáme niečo z oblasti módy, krásy a babského lifestylu - hlavne pre magazíny modnenovinky.sk, bikiny.sk, eliza.sk, fotomodelka.sk a nasvadbe.sk (môžete si vybrať magazín a písať o všetkom, o čom píšete aj tu).

    Na oplátku získate zázemie silnej spoločnosti (máme cez 340 webov, 60 magazínov a okolo pol milión fans na FB), ktorá vám môže dodať kontakty či nové možnosti. Taktiež získate bohaté skúsenosti a miesto pre osobný rozvoj - môžete si vybrať tému, venovať sa hocičomu (s magazínom spojené), môžete si vytvoriť vlastnú redakciu, rôzne súťaže, vytvárať zaujímavé partnerstvá či reklamné spojenia.

    Neskôr samozrejme môžme dávať aj peniaze, no v prvom rade hľadáme niekoho zo zápalom a chuťou niečo robiť! :-)

    Ak vás to zaujalo, tak sa ozvite, napr. lukasmitana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Najviac mám radosť z modrej. Inak skvelý inšpiratívny článok. :)

    OdpovědětVymazat
  5. nerada to hovorim, ale leto je na konci? ja treba to hovorim rada, leto nesnasim, podzim miluju :-D desne rada se zachumlam do svetru, ponca, poradny saly, tlusty ponozky, to je moje. i kdyz moc trendy to asi neni no :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek. Zajímavé trendy - kůže a metalica.

    OdpovědětVymazat