21.05.17

Outfity na skúšku

Tí, čo už ste na vysokej škole, viete, že skúšky sa neberú už tak vážne ako kedysi. Aspoň čo sa módy týka. Avšak je rozdiel medzi jednotlivými školami a taktiež aj tým či je skúška ústna, či písomná. Na druhej strane, prísť oblečený v teplákoch a obyčajnom tričku tiež nie je zrovna výhra a mnohým vyučujúcim to aj vadí a môže sa stať, že kvôli tomu vám nedajú takú dobrú výslednú známku, akú by ste si zaslúžili vďaka vašim vedomostiam. Preto majte na zreteli, že obliecť sa na skúšku trochu inak ako v bežný deň, je lepšou voľbou! My baby s tým určite nemáme problémy a na skúšku sa rady pekne oblečieme, preto sa vám určite zíde nejaká tá skúšková inšpirácia, keďže skúškové sa už mnohým čoskoro začne alebo dokonca už začalo.

Nohavice
Elegantné nohavice v peknom strihu, ktorý zalichotí postave s jednoduchým topom. K tomu baleríny alebo mokasíny, alebo lodičky. Jednoduchá kabelka, do ktorej sa vojde len to najnutnejšie a elegantná verzia chokeru.

Blúzka
jednoduché čierne nohavice so zaujímavou blúzkou tiež nebudú na skúške krokom vedľa. K tomu baleríny alebo topánky na vyššom podpätku a jednoduchá kabelka.

Sukňa
Sukňa v mini verzii poteší oko nejedného muža (aj toho skúšajúceho). K tomu postačí aj jednoduché tričko. Topánky na vyššom podpätku dodajú na outfite elegancii, no krokom vedľa nie sú ani zaujímavé tenisky napríklad v trendy metalickej farbe.

Šaty
Šaty v zaujímavom strihu sú na skúšku ideálnou voľbou počas teplých mesiacov. K tomu jednoduché topánky, ktoré nevezmú šatám pozornosť.  Doplnkom môžu byť aj v tomto prípade zaujímavé dioptrické okuliare.

Overal
Overal je tou pohodlnejšou voľbou, ak nechcete nutne mať šaty. V tomto prípade je ideálne zvoliť vyššie opätky, ak ste nižšej postavy, keďže overal ešte zopár centimetrov uberie. 

12 komentářů:

  1. Super najviac sa mi paci ten s ruzovimy satami :)

    OdpovědětVymazat
  2. u nás na škole na tých písomných skúškach nikto nerieši ani kebyže prídem v pyžame :D ale predsa len mi to nikdy nedá a radšej sa nahodím do niečoho v čom sa cítim dobre ale zároveň vyzerám tak že som si dala záležať! :D
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    OdpovědětVymazat
  3. Ten tretí a posledný sa mi páčia najviac :)

    OdpovědětVymazat
  4. Keby si mám vybrať tak zvolím prvý alebo tretí outfit:)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  5. Najviac ma zaujal druhý a posledný outfit, ostatné si na skúške nemôžem dovoliť. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný outfit je s těmi růžovými šaty!

    OdpovědětVymazat
  7. Super ouftiy! Nejvíc se mi líbí ten druhý a pak ten s modrým overalem!

    OdpovědětVymazat
  8. Ten tmavě modrý overal je úžasný ♥♥♥ První outfit se mi ale taky moc líbí :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat