17.04.17

Moje kozmetické novinky

Za posledný mesiac som si toho z kozmetiky kúpila celkom dosť. Niektoré produkty sú novinkami na trhu, iné len skúšam po prvý krát. Tu sú moje dojmy,

Sprchovacie gély z Baley sú mojou slabosťou a vždy, keď vidím nejaký nový, musím ho mať. Tak tomu nebola ani pri tejto exotickej kokosovej novinke, ktorá vám navodí pocit leta už počas jarných mesiacov. 
Ďalším sprchovacím gélom, ktorý som si zakúpila je tento z Avonu inšpirovaný vôňou parfumu. Práve tá prehnaná parfumová esencia mi príde dosť umelá a pre mňa ako alergičku nevyhovujúca.

Ojarnila som aj svoju čistiacu kozmetiku na tvár a zladila ju do kvetov ruže.
Čistiaci gél od Garnieru má slabšiu vôňu a ruže z nej ani necítiť, no jeho zloženie mi príde skvelé práve pre moju zmiešanú pleť. Skvelo pení a perfektne zbaví pleť nečistôt.
Pleťová voda značky Avon sa ku mne dostala len náhodou, pôvodne si ju kúpila moja mama, no keďže zistila, že jej nevyhovuje, tak mi ju podarovala. A k nej som si zakúpila krém z rovnakej rady, ktorý je skvelou voľbou najmä v jarnom a letnom období. Nemastí pleť. nie je ťažký a má príjemnú vôňu.
Nová Schauma na objem vlasov z vôňou levandule ma sklamala. Sľubovaný objem mojím vlasom nedodala, no to asi nebude šampóm, ale mojimi vlasmi, ktorým nedodá objem takmer žiaden šampón určený na tento problém. Naopak pozitívne hodnotím krásnu vôňu, ktorá sa na vlasoch dlho udrží a to, že skvelo pení a vlasy vydržia po jeho použití dlhšie nemastné.
Ďalšou vecou, ktorú som si objednala z Avonu je tento krém na ruky. Je taktiež inšpirovaný kvetmi. Na jar ideálny, je určený aj na nechtovú kožičku.
Nový deodorant od Dove s vôňou hrušky som jednoducho musela mať. Mám slabosť pre hrušky aj ich vôňu a ani tento ma nesklamal. Deodoranty od Dove vždy hodnotím len pozitívne,
Jednou z tých lacnejších vecí, ktorú som si zakúpila sú tieto kozmetické utierky z Tesca. No, napriek tomu ma nesklamali. Skvelo vyčistia pleť, nemastia ju a sú ideálne na cestovanie do tašky. Nielen na pleť, pre celú rodinu.
Posledným výrobkom je objednávka z Krasotiky - olej na nechtovú kožičku. Keďže mám dlhšie problém s škaredou kožičkou okolo nechtov a nekvalitnými nechtami, rozhodla som sa vyskúšať nejaký efektívny olejček. Nehovorím, že mi tento olejček spôsobil nejaké zázračné účinky, no už po pár dňoch používania, som zaznamenala kvalitnejšie nechty a menej sa tvoriacich záderov, čo tiež tento olejček sľubuje. A skvelá je aj cena, keďže väčšina týchto olejčekov stojí zbytočne veľa peňazí, tento značky Moyra vás výde len niečo cez 2 eurá.

11 komentářů:

  1. Deodoranty od Dove mám tiež veľmi rada, po tejto hruškovej vôni sa musím určite pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky kozmetické novinky ma niečim zaujali. Dúfam, že ich niekedy vyskúšam, bola by som len rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé novinky! Pro ten sprchový gel od Baley si musím co nejdřív skočit, protože naprosto věrně splňuje mé požadavky :D S vlasy to mám stejně, můžu dělat co chci, a pořádného objemu nikdy nedocílím. Deodoranty Dove mám také ráda, a protože miluju vůni hrušky stejně jako ty, musím se po něm kouknout! ♥ Na kosmetické ubrousky jsem v Tescu koukala, a s dávkou nedůvěry jsem je vrátila zpátky. Teď už vím, že se nemusím bát je vyzkoušet :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové gely od Avonu mám moc ráda. Kosmetické uterky jsou nutnost tak je používám stejně jako vlhčený ubrousky na osvěžení v létě nebo ubrousky na ruce .

    OdpovědětVymazat
  5. Pleťová voda z Avonu je podľa mňa úplne perfektná. Vždy v dobrej cene a veľmi príjemne vonia ☺️

    OdpovědětVymazat
  6. ten sprcáč od avonu úžasne vonia :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na kokosové sprchové gely fakt nedám dopustit! Super článek. :)

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
  8. Samé skvelé veci. Kozmetiku od Avon mám veľmi rada. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Niektoré výrobky sú super, iné ma nejak neoslovili. Osobne by som však určite siahla po Balea sprcháci, ktoré majú úžasné vône a olej na nechtovú kožtičku. A jediné čo ma neoslovilo bol dezodorant. Ale to preto, lebo môj miláčik je Weleda citrus

    OdpovědětVymazat
  10. Sprchové gely od Balea miluju!

    OdpovědětVymazat