13.03.17

Telová kozmetika od Bilky

Telový olej Mavrud Age Expert
Telový olej so 6 prírodnými olejmi proti starnutiu, pre hodvábnu pokožku Kombinácia najneoceniteľnejších rastlinných olejov pre omladzujúcu terapiu telovej pokožky. Hydratuje a vyživuje do hÍbky, stimuluje cirkuláciu krvi, lynfatickú drenáž a tvorbu kolagénu. Ľahko sa vztrebáva bez pocitu mastnoty. Obsahuje UV filtre. Aktívne zloženie: Olivový olej – vyživuje a ukľudňuje pokožku, súbežne ju zjemňuje a spevňuje; Makadamový olej – hypoalergénny olej, regeneruje a hydratuje pokožku do hÍbky, redukuje strie; Abyssinian olej - okamžite sa vztrebáva, neupcháva póry, bez pocitu mastnoty, s regeneračnými a hydratujúcimi vlastnosťami; Olej z hroznových semienok - oživuje a čistí bunky od toxínov, spomaľuje proces starnutia. Bohatý na vitamíny E, PP, A, B; Avokádový olej – dodáva energiu a stimuluje tvorbu kolagénu, pokožka je jemná, pružná a žiari. Silný antioxidant. Sezamový olej – stimuluje cirkuláciu krvi, tónuje pokožku. S prírodným UV faktorom.
Na recenziu som si prizvala aj moju mamu, ktorá olej pravidelne používala. Jej pokožka je jemnejšia a nie je suchá ako vždy bývala. Mne osobne sa páči krásna jemná vôňa, ktorá rozvonia celé telo a to, že ma nesvrbí ako alergičku pokožka. Skvelé je tiež jednoduché použitie, keďže je to vlastne sprej. Človek sa tak nezamastí aj tam, kde nechce a jednoducho si pumpičkou nastrieka pokožku na miestach, ktoré to potrebujú. Pokojne však aj na celé telo. Ďalším pozitívom je, že aj keď je to olej, veľmi rýchlo uschne a človek sa môže hneď obliecť.
- nemastí pokožku
- krásne vonia
- zjemňuje

Sprchovací gél Grape Energy Hyaluron 
Nová generácia sprchového gélu s hydratačným účinkom. Obsahuje kombináciu účinných prírodných zložiek s hydratačným efektom, ktoré jemne čistia pokožku, bez toho aby vysušovali. Aktívne zloženie: Extrakt z bieleho hrozna - silný antioxidant, stimuluje regeneráciu buniek; Glycerín (rastlinný) – perfektne čistí, hydratuje a obnovuje elasticitu pleti; D-panthenol – efektívna hydratačná a zmäkčovacia zložka, obnovuje bunky pokožky;
Aj keď je to neuveriteľné, sprchovací gél mi dodal energiu vždy ráno, keď som ho použila. Po jeho použití som nepotrebovala použiť telový krém, keďže skvelo hydratuje a nevysušuje pokožku. Ráno je každá minúta dobrá.
- hydratuje aj bez použitia telového krému
- jemná vôňa
- úžasne pení
Telový krém so zoštíhľujúcim a spevňovacím efektom
Slim fit krém má efektívne zloženie s kofeínom, mentolom, prírodnými olejmi a kombinovanými bylinnými extraktami s odvodňujúcim efektom, ktoré sú vyvinuté špeciálne na podporu krvného obehu a znižovanie podkožného tuku, čo viditeľne zlepšuje siluetu tela! Má napínací a vyhladzovací efekt na ovísajúcu kožu a na miestach s najvyššou koncentráciou podkožného tuku (brucho, boky, vnútorná strana rúk). Pri každodennom použití v kombinácii so správnou telesnou aktivitou a diétou, je možné dosiahnuť viditeľné zoštíhlenie.
Aktívne zloženie: Kofeín – osvedčený stimulant, ktorý účinne redukuje tukové tkanivo. Urýchľuje cirkuláciu krvi, pomáha odstraňovať tuk a vodu z tela, stimuluje penetráciu kyslíka do pokožky;
Kombinovaný extrakt z pagaštanu konského, brečtanu a zeleného čaju – odvádza zadržiavanú vodu, napne a vyhladí zvráskavenú pokožku. Pokožka je po pravidelnom užívaní naozaj hladšia a pružnejšia a to aj vďaka nasledovnej zložke - extraktu z hrozna.
Bio extrakt z hrozna – jeden z najsilnejších antioxidantov. Spevňuje kolagénovú a elastickú štruktúru kože.
Makadamský olej – regeneruje a hydratuje pokožku do hÍbky, redukuje strie, má hypoalergénny účinok. Ja sama mám problém so striami v oblasti bokov, a tak som ho užívala pomerne pravidelne. Zatiaľ je vidno aspoň maličké zlepšenie, ale plánujem tento krém používať častejšie.
Bambucké maslo – bohaté na vitanímy A, E a F, so silným regeneračným, vyživovacím a hydratačným účinkom. Bohatý na kyselinu škoricovú, pôsobí ako prírodný UV filter.
D-panthenol – s efektom obnovy buniek, vsakuje do hÍbky a zvlhčuje pokožku. Moja pokožka tak bola aj vďaka tejto zložke viac hydratovaná.
Vitamín E – udržuje elasticitu pleti a aktivuje proces regenerácie;
Mentol – dodáva okamžitý pocit sviežosti a má jemný chladivý účinok.
Katka: Po nanášaní krému mi stále vonia nádherne celá pokožka, najmä ruky. Musím naozaj súhlasiť, že vôňa je jednou z viacerých predností tohto krému. S touto recenziou mi pomáhala aj moja mamina, pre viditeľnejší rozdiel a účinok. A je pravda, že na jej tele tento krém urobil “väčší kus práce”. Pri pravidelnom užívaní a dodržiavaní rád, ako sú napríklad zdravšie stravovanie a viac pohybu, dosiahla mamina super výsledky. Veď ako sa vraví, bez vetra sa ani lístok nepohne. Mamina tento krém aplikovala zväčša na brucho a stehná. Redukcia tuku z oblasti brucha bolo viditeľnejšia, než z oblasti stehien, no ani tam to nebolo úplne bez zmien.. Krém si treba aplikovať vždy po kúpeli/sprche a snažiť sa naozaj dodržiavať časovú periódu aplikovania. Najideálnejšie každý deň aspoň dvakrát. Vtedy sa dostaví viditeľný účinok už v priebehu jedného mesiaca. 
- krásne vonia
- zloženie
- rýchly účinok
Všetky produkty a množstvo ďalších nájdete TU.

10 komentářů:

  1. Tuhle značku vidím úplně poprvý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky to vidím poprvé, ale do toho tělového oleje jsem se asi zamilovala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tie produkty vyzeraju strašne dobre tak šťavnato by som ich pomenovala:))a olej musí byť super počujem o nich prvý krát ♥

    OdpovědětVymazat
  4. značku vôbec nepoznám, ale vyzerá dosť dobre :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vidím poprvé a docela se divím, že vážně funguje, protože většinou takové věci nedělají nic. :D Ale je jasné, že bez zdravého životního stylu by to asi ono nebylo. :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  6. Posledni dobou na slovenskych blozich tuhle znacku potkavam docela casto, ale u nas nic. Nejaka specialita vase asi :) Skoda vypada to fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. Značku zase vůbec neznám, vy slovenky pořád překvapujete :D Ten olej vypadá úplně skvěle, hlavně když nemastí, to zní fajn :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku zatím vidím jen u tebe a vypadá, že to bude docela fajn kosmetika. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. tak o této značce slyším poprvé :)

    OdpovědětVymazat