05.03.17

Bilka - Intenzívna vyživovacia maska na vlasy

Pravidelne každú zimu mávam problém so suchými vlasmi, z ktorých sa vytratil všetok lesk a život. Vlasy mám v zimnom období suché, poškodené, rozštiepené. Určite to poznáte z vlastnej skúsenosti. Umývanie mojich vlasov sa nikdy nesmie zaobísť bez aplikovania masky alebo balzamu, ktorý moje vlasy zregeneruje a oživí. Teda, aspoň by mal. Nie každá maska/nie každý balzam tento účel spĺňal. Vyskúšala som viacero alternatív. Po použití niektorých som mala vlasy ešte v horšom stave. Suché, bez lesku a dokonca elektrizovali. Bola som zúfalá! Na druhej strane, vyskúšala som pár produktov, vďaka ktorým som bola so svojimi vlasmi opäť spokojná. Jedným z nich je aj práve táto maska na vlasy od Bilky, ktorá navrátila mojim vlasom lesk a pevnosť. 
                                                      

Maska na vlasy od Bilky z radu "hair care" vyživuje do hĺbky a posilňuje každý jeden vlas, regeneruje vlasovú pokožku, vďaka čomu budú vaše vlasy silnejšie, zdravšie, a nadobudnú prirodzený lesk.Obsahuje kombináciu vitamínov a bylín, ktoré posilňujú vlasy a vlasovú pokožku a zároveň stimulujú rast vlasov:
- Prírodný bylinný elixír zo žihľavy, brezy a orecha kráľovského – aktívne vyživuje vlasy
a vlasovú pokožku; . Žihľava dvojdomá je v liečiteľstve dobre známa už od stredoveku. Pomáhajú si ňou tí, ktorí chcú detoxikovať svoj organizmus a vyčistiť si krv. Tento všeliek už v dávnej minulosti asistoval ženám pri skrášľovacích kúrach a to ostalo až do dnešnej doby, kedy sa všetky ženy/niekedy aj muži vracajú k overeným žihľavovým šampónom a maskám).
- Vitamín C – stimuluje rast vlasov, dodáva vlasom mäkkosť a lesk, čo som zaznamenala už po prvom umytí. Pred tým, ako som objavila túto masku, som musela občas používať prípravky na lesk vlasov v spreji. Po umytí vlasov s touto maskou to však už viac nie je potrebné.
- Vitamín PP – kondicionér, zvlhčuje vlasy a vlasovú pokožku do hÍbky a obnovuje elasticitu
vlasov a úprava vlasov je jednoduchšia. Je veľmi dobré, ak si masku vmasírujete do vlasov a pokožky hlavy jemnými krúživými pohybmi a počkáte 15 min. Maska tak bude mať viac času pôsobiť "v plnej paráde" :) .
+ lesk vlasov
+pružnosť vlasov
+vlasy boli jemné na dotyk
+ľahšie sa rozčesávali
+príjemná vôňa
Ak ste niekedy mávali, alebo máte podobné problémy s vašou korunou krásy tak ako ja, určite odporúčam siahnuť po tomto produkte! :) 

6 komentářů:

  1. Masky velmi ráda používám a tahle vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Maska vyzerá skvelo, značka pre mňa neznáma, ale určite sa po nej obzriem. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky nic nemám a ani jsem ji doposud neznala

    OdpovědětVymazat
  4. presne take niečo by sa mi zišlo!

    OdpovědětVymazat
  5. Musim povedat ze som strasne leniva na aplikaciu roznym masiek a vyzivy na vlasy. Uznavam ale prirodne produkty a toto vyzera fajn

    OdpovědětVymazat
  6. O tejto značke čítam prvýkrát :) Ja zvyknem masku na vlasy používať aspoň jedenkrát do týždňa :)

    OdpovědětVymazat