05.02.17

Tipy na filmy na Valentína

Keďže o takmer týždeň tu máme sviatok všetkých zamilovaných, pripravila som si pre vás rebríček krásnych romantických filmov, ktoré sú ideálne pre zamilované páry, ale aj pre nezadaných :-)

 Terapia láskou
Keď sa hlavný hrdina, Pat, ocitne v psychiatrickej liečebni po kríze, pri ktorej stratil svoj dom a manželku, jeho doterajší život stratí zmysel. Po pár mesiacoch z liečenia sa vracia ku svojim rodičom. Rozhodne sa obnoviť svoj predošlý život a získať svoju bývalú manželku. Keď sa mu tento cieľ nedarí splniť, stretáva Tiffany, ktorá sama trpí depresiami. Tiffany ponúkne Patovi dohodu, pri ktorej mu pomôže získať jeho bývalú ženu, ak bude on jej partnerom na tanečnej súťaži.

Zostaň so mnou
Mia je spokojná so svojím život, v ktorom má všetko - skvelého priateľa, milujúcu rodinu a k tomu ju aj prijali na jej vysnívanú hudobnú školu. Jedného dňa sa však všetko zmení a ona stráca svojich rodičov a brata. Leží v kóme a pred očami sa jej premieta celý jej doterajší život. Vidí aj jej priateľa, ktorý ju prosí, aby sa vrátila. Chce sa však vrátiť späť, keď toho toľko stratila?

Na vine sú hviezdy
Hazel a Gus sú na prvý pohľad úplne obyčajní teenageri, ktorí však trpia rakovinou. Práve podporná skupina boja s rakovinou ich zblíži. Rozvíja sa ich láska a oni sa začnú obávať o o ich zdravotný stav, ktorý je vážny. Hazel je okrem toho zamilovaná do románu od holandského autora, ktorý však knihu nikdy nedopísal, a preto sa ho snaží neustále kontaktovať. Gus sa rozhode splniť jej sen a Holanďana navštíviť v jeho domovine. Vydávajú sa tak na spoločný výlet, ktorých ich ešte viac zblíži, no ukáže im aj to, aký krátky je ich spoločný čas.

S láskou Rosie
Rosie a Alex sa poznajú od malička, vyrastajú spolu a vedia o sebe všetko, lenže po čase sa ich cesty rozdelia. Alex sa rozhodne ísť študovať do Bostonu a Rosie ostáva v Dubline. Rosie za ten čas otehotnie a jej život sa tak úplne zmení. Alex v Bostone tiež nenachádza šťastie. Po rokoch sa opäť stretávajú. Nájdu si k sebe cestu späť?

Predtým ako som ťa spoznala
Louise je po strate práce v miestnom bistre veľmi smutná a nevie, čo robiť, keďže tú prácu milovala. Aby uživila rodinu, pracovať musí, preto si nachádza novú prácu - stará sa o Willa, muža, ktorý po nehode stratil chuť žiť. Louise je však pozitívna a snaží sa Willovi ukázať, že život je aj napriek jeho zdravotnému stavu krásny. Spriatelí sa s nim, čo sa nepáči jej priateľovi Patrickovi, a po dlhom čase má aj Will úsmev na perách. No čo ak ani tomu nepomôže zmeniť svoje rozhodnutie?

16 komentářů:

  1. Vzhledem k tomu, že Valentýna s nikým neslavím, tak aspoň díky tobě mám na co koukat. :) Super článek! ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Aww Me before You, Love Rosie a Silver Linings Playbook sú jedny z najkrajších prehnane romantických filmov <3
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  3. Já nejspíše vyrazím do kina na nových 50 odstínů ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny filmy jsem viděla a mám je moc ráda! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé tipy, já pořád přemýšlím, jak toho Valentýna pořádně vymyslet, aby se to všechno krásně povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny filmy jsem viděla a i je četla jako knížky, super volba :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty chceš ať ten den prostě brečím! Jsou to ale opravdu nádherné filmy..:)

    OdpovědětVymazat
  8. sú to krásne filmy, (Na vine sú hviezdy mam moc rada) , ale neviem či sú to filmy vhodné na Valentína :))

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny jsou krásné😊 ale Valentýna trávím s přítelem a myslím, že tohle by nechtěl 😀😀 takže uděláme večeři a podíváme se na nějaký film na který jsme chtěli jít do kina

    OdpovědětVymazat
  10. Filmy zostaň somnou a na vine sú hviezdy sú úžasné. Pri oboch plačem stále ako malá :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som ešte asi ani jeden film nevidela, no celý Valentín strávim v škole :( Žiaľ

    OdpovědětVymazat
  12. Ni jeden z tychto filmov nepozna, takze to aby som si ich uz pomaly zacala pozerat, nech mam tu spravnu atmosferu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé typy já videla jen zůstaň se mnou a znovu bych se na to asi už nedívala :) já jsem spíš na akční než na slaďárny nebo smutné filmy :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ve filmu S láskou Rosie jsem se zamilovala do Sama, takže nutně potřebuju vidět Než jsem tě poznala O:) Knížka se mi líbila, tak snad... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ani jeden jsem neviděla, ale Terapie láskou si pustím, už jen ten název je krásný :) Poslední dobou jsem viděla spíš psycho filmy, tak ráda změním žánr :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jedinou Terapii láskou jsem neviděla, ale asi před rokem jsem ji četla. Pěkný výběr! :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat