23.02.17

Bilka: rada proti strate vlasov a gél na intímnu hygienu

Rada proti strate vlasov mi veľmi pomohla. Už dlhšiu dobu trpím vypadávaním vlasov a nevedela som si s tým rady. Používala som viaceré druhy šampónov, vodičiek či liekov, ale až značka Bilka mi tento problém vyriešila. Bolo normálne, keď som v sprche našla za hrsť vlasov, ďalšia mi ostala na hrebeni. Po 3 týždňoch používania si nájdem dokopy len zopár vlasov na hrebeni a keď sa češem, nikto sa nesťažuje, že sú všade moje vlasy. Dokonca aj rodičia, ktorí sa sťažovali, že upchávam svojimi vlasmi odtok, si to všimli. :-) Ďalším plusom výrobkov je aj ich dostupná cena, keďže väčšina produktov proti vypadávaniu vlasov sa pohybuje vo vyššej cenovej triede, táto značka je skvelou voľbou. (Maska na vlasy nie je z jednej rady, šampón a vlasový tonic sú na vypadávanie.)

Šampón proti vypadávaniu vlasov
Jemne umýva vlasy a vlasovú pokožku, osviežuje ju a dodáva vlasom lesk. Viditeľne redukuje vypadávanie vlasov, spevňovaním a posilňovaním vlasových folikul. Vlasy sú pevné a zdravé.
Posilňovacie zloženie šampónu bolo založené na základe:
- Kombinovaný extrakt z bylín – rozmarín, aloe vera, divý cesnak, lopúch – vyživuje, hydratuje a spevňuje vlasové korienky, redukuje vypadávanie vlasov
- Vitamín PP – stimuluje rast zdravých vlasov
- D-panthenol – reguluje metabolizmus vlasovej pokožky, stimuluje krvný obeh a rast vlasov
- Kondicionér – obnovuje štruktúru a úprava vlasov je jednoduchšia
Šampón s obsahom 200 ml vydrží dlhšie než sa môže zdať, keďže skvelo pení stačí ho na umytie vlasov minimum. Má krásnu vôňu, po ktorej mi vlasy voňajú ešte dlho po umytí. Používam ho každý druhý deň, čo úplne stačí, ak nemáte mastné vlasy avšak určený je aj na každodenné používanie. A čo je najlepšie? Pôsobí proti padaniu vlasov naozaj účinne!
+ skvelo pení
+ krásne vonia
+ vydrží dlho

Regeneračná vlasová maska pre ultra lesk
Vyživuje a regeneruje vlasovú štruktúru. Dodáva vlasom lesk, elasticitu a objem, vďaka delikátnej bioaktívnej formule:
- Prírodný bylinný extrakt - lopúch, biela breza, biela borovica, regeneruje vlasové korienky
- Vitamín C - stimuluje rast vlasov, dodava mäkkosť a lesk
- Vitamín PP
- Kondicionér - hydratuje vlasovú pokožku, dodáva elasticitu a pomáha pri úprave vlasov
Maska sa používa po každom umytí vlasov šampónom rovnako ako balzamy na vlasy. Aby bol efekt účinný, nechá sa po nanesení 3-5 minút a následne sa opláchne. Vlasom dodá naozaj krásny lesk, silu, hladkosť a skvelo sa rozčesávajú. Keďže som mala vždy problém práve s tým rozčesávaním, je táto značka pre mňa aj v tomto skvelým prekvapením.
+ ľahké rozčesávanie
+ pôsobí na rast vlasov
+ dodáva krásny lesk

Vyživujúci tonic proti strate vlasov. 
Hlboko vyživuje vlas a redukuje vypadávanie vlasov. Oživuje vlasy a maximálne vitalizuje vlasovú pokožku. Dodáva objem a lesk vlasov. Výnimočne efektívna formula proti strate vlasov je vyvinutá na základe receptov z národnej medicíny, zložená z liečivých bylín a z vitalizujúcich vitamínov, ktoré udržujú vlasy zdravé, stimulujú ich rast a ochraňujú ich pred škodlivými vplyvmi okolia. Aktívne komponenty a ich účinky:
- Extrakt liečivých biliniek: žihľava – posilňuje vlasovú štruktúru a obnovuje hustotu vlasov; orech - účinkuje protizápalovo a ukľudňuje vlasovú pokožku; breza – obnovuje vitalitu vlasov, účinkuje proti vypadávaniu vlasov a tvorbe lupín
- Vitamín PP - zlepšuje krvný obeh a podieľa sa na tvorbe pigmentu vo vlasoch. Stimuluje rast vlasov a posilňuje vlasy
- Mentol – tonizuje, osviežuje, zmierňuje svrbenie, udržiava kondíciu a silu vlasov.
Vlasový tonic je určený rovnako na morké aj suché vlasy, ja som ho používala na mokré vlasy hneď po umytí. Vlasom dodá okrem krásnej vône aj sviežosť a ešte viac lesku. Rovnako ako šampón účinne bojuje proti vypadávaniu vlasov. Je skvelý aj na cesty, keď si človek nechce veľa baliť, stačí mu šampón a tento tonic, ktorý sa dá použiť kedykoľvek aj na suché vlasy. Najlepšie je kombinovať ho práve so šampónom s rovnakej rady (hore).
+ nemastí
+ vôňa
+ ľahké rozčesávanie

Na obrázku na ľavo môžete vidieť hrebeň po česaní pred používaním rady a na obrázku na pravo dnes.

Okrem vlasovej starostlivosti ponúka Bilka aj množstvo iných výrobkov. Je to napríklad aj tento gél na intímnu hygienu. Viac výrobkov nájdete TU.
Aqua Natura gél na intímnu hygienu 
Jemne čistiaci a hydratujúci gél pre intímne miesta. Poskytuje 24 hodinový komfort a chráni pred nepríjemnými zdravotnými problémami. Neobsahuje agresívne aktívne zložky, vhodný na používanie od puberty. Aktívne zloženie a pôsobenie: 
- Prírodná uhorková voda – hydratuje, ukľudňuje a má protizápalový účinok
- Alantoín – upokojuje citlivú mukózu v intímnych partiách
- Harmančekový extrakt – má čistiaci a antibakteriálny účinok, pomáha udržiavať fyziologické pH. -- - Nechtíkový extrakt – ukľudňuje, hydratuje a má antibakteriálny a antimikotický účinok, stimuluje regeneráciu buniek
- Aloe Vera extrakt – vyživuje pokožku intímnych partií a zlepšuje jej prirodzenú obranyschopnosť
Gélom na intímnu hygienu som nikdy neverila. Používala som rôzne značky a všetky mi spôsobili svrbenie alebo výtok. Preto ma tento gél milo prekvapil. Má príjemnú vôňu, ktorú by som použila kľudne na celé telo. Vydrží dlho so svojimi 300 ml, keďže na jedno použite stačí raz stlačiť pumpičku. Poskytuje pocit sviežosti na 24 hodín. Keďže je skvelý pre dievčatá už od skorého pubertálneho veku, je navrhovaný veľmi starostlivo.
+ vôňa
+ dlho vydrží
+ vhodný už od skorého pubertálneho veku

8 komentářů:

  1. produkty vyzerajú naozaj lákavo! super článok ;)

    OdpovědětVymazat
  2. O značke som ešte nepočula, no tiež som mala obdobie, kedy mi vlasy viac vypadávali. Táto sezóna je väčšinou na jeseň a jar a to som používala lopúchovú vodu. Občas je fájn doplniť aj nejaké vitamíny a nejako sa pokúsiť obmedziť vypadávanie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šampón vyzerá super a aj táto nová značka sa mi pozdáva. Ja som od nej skúšala respektíve teraz skusam zubnú pastu a je tiež super. Možno vyskúšam aj tento šampón :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku nepoznám, ale dost mě zaujala sada na vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. O značce slyším úplně poprvé, ale ráda bych vyzkoušela ten šampón zda by mi pomohl, protože už jsme toho vyzkoušela hodně proti padání vlasů, ale výsledek bohužel žádný.

    OdpovědětVymazat
  6. Tu značku neznám, ale vypadá to lákavě. Tak uvidíme.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  7. Něco proti padání vlasů by mi docela bodlo :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tiež práve skúšam tú radu proti vypadávaniu vlasov. Ako často si používala to tonikum? Iba po umytí do vlhkých vlasov alebo?

    OdpovědětVymazat