12.12.16

Vianočná inšpirácia

Vianoce tu máme každú chvíľu a keďže sme nedočaví, toto obdobie čakania sa dá spríjemniť napríklad aj takýmito drobnými úkonmi.
Návšteva vianočných trhov
Nie je lepšie miesto, kde načerpať vianočnú atmosféru ako vianočné trhy. Slovensko či už zahraničie ich ponúka veľké množstvo a väčšina z nich zatvára svoje brány až tesne pred Vianocami. Tiež sa tu dajú nájsť krásne  vianočné darčeky.
Kúpa vianočných darčekov
Ak ešte nemáte nakúpené vianočné darčeky, je ten najvyšší čas. Zásoby v obchodoch sa míňajú a aj ceny pôjdu tesne pred vianočným dňom hore. Teraz nájsť množstvo kozmetických kaziet za akciové ceny, tak isto aj obchody s oblečením ponúkajú zopár percent dole.
Vianočná dekorácia
Niektorý ľudia zdobia stromček až na vianočný deň, nie je nič zlé na tom spraviť tak skôr a užiť si ho naplno. Tiež je super sa obklopiť vianočnými ozdobami, sviečkami a podobne. Ale zase to nepreháňať, nie sme predsa v USA :-)
Pečenie vianočného pečiva
Medovníky, zázvorníky, medvedie labky,...Je množstvo chutného vianočného pečiva, ktorého príprava minimálne navodí skvelú atmosféru. A nesmieme tiež zábudať na jeho zdobenie.
Vianočné nechty
Ak vás baví zdobenie si nechtov, existuje množstvo vianočných DIY tipov ako si ich vyzdobiť. Najlepšie farby sú rozhodne červená, zlatá, strieborná a množstvo trblietok.

3 komentáře:

  1. Já se byla podívat na Vánoční trhy do Bratislavy a nádhera. Nehty si velmi ráda zdobím, tak možná i letos něco vytvořím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vianočné trhy som tento rok nenavštívila žiadne, tie u nás som kvôli práci nestihla. Vianočné darčeky mám z časti nakúpené. :) A nechty si veľmi nelakujem, takže to ma veľmi neláka ! :) Skvelý post!

    OdpovědětVymazat