22.10.16

Nový prírastok

V štvrtok som šla ako vždy do školy na prednášku o trištvrte na tri. Ako si tak idem, tak vidím dvoch psíkov, mamu a jej šteňa, na ulici pri jedno opustenom starom dome. Rozbehnú sa po mne a ja ako milovníčka zvierat vytiahnem palacinky, ktoré mám pre spolužiačku a dám im ich zopár. Mamina psíka mu ani jednu z tých palaciniek nenechá No, a keďže sa ponáhľam na autobus, tak musím utekať. Psy sa však rozbehnú za mnou, malý piští od hladu, od zimi, keďže v ten deň od rána pršalo a bola veľká zima. Ja sa rozplačem a volám mame, čo robiť, ona hovorí, že ich mám zobrať domov a že ona ma zoberie na autobus (moja mama je na zvieratká rovnaká ako ja). Tak idem, psy za mnou. No lenže ten malý kňučí, je mu zima, tak si ho vezmem na ruky. Po chvíli zbadám, že jeho mama už za mnou nejde a otočí to opačne. Ale malý sa stále trasie a ona ho vôbec nechce aj keď ju volám. No, takže psíka beriem k nám. A tak sa stalo, že máme nový prírastok do rodiny :-) Ale máme už dosť zvieratiek doma, preto u nás ostať nemôže. Našťastie, si ho však zoberie môj ujo, ktorý mám nový rodinný dom, takže aspoň ostane havo v rodine.

9 komentářů:

  1. Jeee, ten je zlatý. Jsi opravdu hodná, že jsi ho takto vzala. Psík měl neuvěřitelné štěstí, že tě potkal. Doufám, že aspoň jeho maminka se vrátila domů a nebyla vyhozená kvůli štěněti.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Je ten je krásny tiež mám doma psíka a tiež som veľký milovník psíkov, keď chodíme zo školy tak tam býva taký smutný psík jeden a vždy keď mi ostane desiata putuje jemu :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten je úžasný! strašne milujem zvieratká akéhokoľvek druhu! sama mám doma psíka a mačku a milujem ich nadovšetko!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  4. Toto mi nerob! :D Milujem malé šteniatka a tento je strašne krásny, hneď by som ho od vás odkúpila! :D

    OdpovědětVymazat
  5. jooooj, to je zlatíčko :) určite je rád,že už je v teple :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. To je aký krásny skutok. Za toto máš u mňa jedno veliké plus, pretože by sa väčšina ľudí na neho vykašľala a ani palacinky mu nedala. A veľmi sa mi páči že si nechala aj nejakú tú palacinky ešte pre kamarátku :) naozaj krásne gesto. A predovšetkým že si malému našla domov

    OdpovědětVymazat
  7. ten je krásny :) aj ja som raz zachránila psíka aj keď veľmi netradičnou formou, dala som ho jedným susedom za plot v noci, nakoľko som vedela že nemajú psíka, a my sme si ho nechať nemohli a nevedela som čo s ním :)) ...a dodnes tam je :)

    OdpovědětVymazat
  8. Div jsem se neroztekla. To je tak krásný. ♥ A taky on je tak krásný.
    Tohle se ti určitě vrátí! :) Alespoň v to doufám. Krásný skutek.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat