26.10.16

Filmové beánie

Mám za sebou oficiálne začlenenie do vysokej školy formou beánie. Ak vám nič toto slovo nehovorí, je to niečo ako imatrikulácie na strednej, len na trochu vyššej úrovni. Aj keď v tomto prípade to až taká vysoká úroveň nebola (nechápte v zlom). Mohli sme tam prísť len ako filmová lebo seriálová postava. Ja som bola za "sexi" študentku z filmu St. Trinian's. No, bolo zaujímavé vidieť, aké vtipné kostýmy si obliekli niektorí, aj starší, študenti alebo profesori. Ale bolo to hlavne o pití. samozrejme. Bolo však super a už teraz sa teším na ďalšiu školskú akciu. Tu sú nejaké fotky z môjho súkromného archívu. Snáď sa aspoň pobavíte :-D

7 komentářů:

  1. krásna si ♥ musela to byť zábava, ja som zatiaľ podstúpila len imatrikulačky

    OdpovědětVymazat
  2. Waaaau tak to ste mali naozaj úžasné beánie :) My sme ich vôbec nemali, no na druhej strane by nás totálne strápňovali a dávali nám jesť hnusné veci, takže som aj rada. Inak si naozaj kočka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, tak takováhle beánie musí být super! Škoda, že u nás ve škole nic podobného nemáme :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, to muselo být super :) hodně štěstí na vysoké :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš skvěle, moc ti to slušelo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. beánie mi veľa nehovorí pretože priatelia majú imatrikulačné plesy (vyzerá to dobre že nie ako ples v opere :D a strašne sa na to teším), takže o tom to pozerám prvý krát. A mala si veľmi dobrú masku :)

    OdpovědětVymazat
  7. akási krááásna! :) musela to byť skvelá akcia

    OdpovědětVymazat