11.09.16

Long black dress

Mám tu pre vás outfit, v ktorom som sa vybrala na Tradičný trnavský jarmok. Nebudem vám hovoriť odkiaľ šaty mám, lebo by ste sa mi smiali (nie sú z Aliexpressu), ale poviem vám, že nestáli vo výpredaji viac ako 7 eur :-) Taška je zo Stradivaria a sandálky (ktoré nevidno) z CCC. Čo sa týka šperkov, tak som v poslednej dobe minimalistka, dávam si ich veľmi zriedka, keď tak len hodinky či náušnice.

9 komentářů:

  1. šaty ti veľmi pristanú! :) a myslím, že niekedy nevadí, že šaty nie sú značkové alebo tak, alebo hocijaké oblečenie, hlavne nech dobre padne a človek sa v ňom cíti dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. tiež si myslím, že nezáleží na tom odkiaľ šaty sú...pristanú ti, a keď sa ti podarili za takú skvelú cenu, tak to je len plus :) páči sa mi k tomu aj tá žltá taška :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Super úlovek! :) Hezky jsi to zkombinovala, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty sú nádherné, takže nechápem prečo nechceš prezradiť :))

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi ti to v týchto šatách pristane :))
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  6. Šatičky ti naozaj sedia. Si krásna

    Nová GA na mojej stránke :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie šaty sú absolútne úžasné, aj keby si ich vytiahla z koša a oprala. Na cene alebo značke/neznačke skutočne nezáleží, či je to Dior alebo Haydi Zwang :D Niekedy aj v sekáči môžeš naraziť na zaujímavý kúsok :). Šaty ti padnú a vyzeráš v nich skvelo :) ten jarmok znie lákavo, kukla by som sa tam hneď :)

    OdpovědětVymazat