17.09.17

Moje dôvody, prečo bolo tohtoročné leto super

Toto leto mi naozaj veľa dalo a aj napriek pár zlým chvíľam, som zaň vďačná. Tu sú moje dôvody, prečo bolo tohtoročné leto pre mňa také skvelé :-)

♡ Navštívila som miesta, kde som doteraz predtým nebola: Český Havlíčkov Brod a slovenské mestá na východe - Levoča, Spišská nová ves a Košice. (Na východe som nikdy predtým nebola.) Napriek tomu, že som nenavštívila okrem Čiech zahraničie, nevadí mi to, a som rada, že som videla krásne miesta aj v okolí, kde žijem.
 Získala som plno skúseností v písaní a žurnalistike, ktorú študujem: Napísala som články pre regionálny časopis pričom som prichádzala do kontaktu s rôznymi ľuďmi, s ktorými som sa naučila komunikovať. Navštívila som Letnú školu žurnalistiky, kde som získala ďalšie skúsenosti. Vďaka týmto veciam som si uvedomila, že som rada, že študujem, čo študujem a baví ma to.
 Zarobila som si peniaze na brigáde, z ktorých som si dosť odložila aj na ďalšie mesiace, aby som si mohla kúpiť, čo budem potrebovať či už do školy alebo len tak pre radosť.
 S priateľom sme si dali na čas pauzu, respektíve to mal byť úplný koniec nášho vzťahu, lenže sme si po čase (boli to len dva týždne) uvedomili, že jednoducho nevieme byť bez seba. Prečo je to dôvod, že bolo moje leto super? Lebo nám to obom pomohlo zmeniť sa k lepšiemu a uvedomili sme si, že chceme byť spolu ešte viac a že preto spravíme čokoľvek.
Zmenila som svoju myseľ k lepšiemu a stala sa pozitívnejšou. Aj keď ešte nie som úplne vyrovnaná sama so sebou, posledné obdobie mi to ide čoraz lepšie a vďačím za to hlavne sebe. (Možno to znie moc namyslene, no získanie zdravého sebavedomia je tiež krok k lepšiemu, ktorý som spravila.)
Stratila som zopár priateľov. Čo neberiem za prínos, no napriek tomu som za to rada, lebo som zistila, že tie pravé priateľstvá prežijú všetko a tie, čo to neprežijú, nie sú tie pravé.
Spoznala som plno nových ľudí, s ktorými som zažila skvelé chvíle.
Kúpila som si množstvo skvelých vecí za super ceny - Milujem výpredaje! No a čo, že je to trápny dôvod, aj to je môj dôvod :-D

8 komentářů:

  1. Určitě pěkné zážitky a plno věcí které tě obohatili i když nebyli zrovna moc pozitivní třeba:) moje léto bylo také super. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně prožité léto. Je super vyřešit vztahy, přátelství a udělat si radost i nákupy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. vidím, že leto si prežila naozaj úžasne a že aj ďalšie dni, nie len tie letné, budeš prežívať naplno a pozitívne a prajem vám s priateľom krásnu spoločnú cestu, nech ťa štúdium baví a život zavedie na rôzne iné miesta! ;).
    nech sú aj iné dni tak super, ako bolo tvoje leto ^^.

    THE WORLD BY KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. to s tim casopisem je super a letni skolu zurnalistiky zavidim, hned bych se prihlasila taky :) je dobre, jak leto proverilo vas vztah s pritelem, ted uz bude jen lip :) stejne tak ztrata lidi, co za to nestoji, jen by ses s nima otravovala a k cemu to. leto sis koukam paradne uzila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Některé věci máme opravdu podobné .. jak s přáteli, tak s přítelem. :D
    Je fajn, jak to všechno bereš.

    OdpovědětVymazat
  6. je krasne ze si dakto vazi taketo veci. najma aj to ze sa vie povzniest nad zle chvile a premenit ich an nieco este lepsie! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý článok, je úžasné ako veci berieš. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezky prožité léto, zážitků není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat